Sunday, January 31, 2010

berhenti berharap

Posted by H.A.M.I.M at 8:49 AM 0 comments
kdg2 kita mmg harapkan sesuatu
tapi bila kita tahu kebenarannya
wlaupun pahit, kita mesti telan
terpaksa harungi jugak walaupn rasa berat

aku letakkan titik noktah

Monday, January 25, 2010

34 games in 3 days

Posted by H.A.M.I.M at 10:44 AM 0 comments
ye record yg xpernah aku wat!
tp last 3 days aku di melaka kami kena main 34 games
apekah..xde trainng bfore tu
tup2, dtg nah ko 6 games pg 6 lg ptg..
hr pertama steady ag..
hr kedua da xlarat..
then hr ketiga aku happyla xmsuk masters coz penat tu..
tetibe urusetia dtg..M2P, main skrg..
nk nangis ko..cz ade yg trik diri..
apela..aku lak tetibe..
aku pun sesah jela saki-baki 10 games..
serius aku xpernah rase penat cmni n sakit pn satu hal..
tp kenangan manis la untuk diri aku sendiri
sbbnye aku lme xtrainng tp..
tp aku dpt score yg aku idamkn iaitu 209 n 213..
lame sgt rase aku xcecah 200 tu..
alhamdulillah..wlaupun xmenang, aku still chill ngn my mates
kmi bertiga je...gurlss..tp trip ni sgt best coz xpressure n gelak je
k la, aku nk lik nie...khamis kena lik sini coz trainng loorr
next week tourney di kulai jaya for masum..hohohohoho

Tuesday, January 19, 2010

kosong

Posted by H.A.M.I.M at 6:17 PM 0 comments
xrase pape..
nk test pon xde semngat nk study cm dlu..
i don't know why..
g class pon cm xrase pape..
g jalan or kuar pun kdg cm rase biase je..

i need those courage n spirit back

Monday, January 18, 2010

menghitung hari

Posted by H.A.M.I.M at 3:14 AM 0 comments
semua aku hitung
hr nk grad
nk brthday
nk pisah ngn kwn
bp lme kwn ngn die
bile harith nk sek
bile nk keje
ble nk hbs study

mcm2..tp yg pasti aku rindu semua kenangan aku

Friday, January 15, 2010

rahsia hati

Posted by H.A.M.I.M at 2:53 AM 0 comments

cinta mmg aneh
boleh membuat org sedih,bahagia,muram
cinta didalam hati walaupun dipendam
kelihatan jua..ketahuan juga..
terima kasih kerana xmenjauhkan diri..
terima kasih kerana memahami..
wlaupun tanpa sebarang lafaz..

hanya kasih syg yg dipinta..xlebih..
semoga hanya diri ini saja dapat memiliki ksh syg itu..xdikongsi
**already give it to u..n never stop..forever n ever..
terima kasih..ayat ini sungguh menyentuh hatiku..


Tuesday, January 12, 2010

i'll take it from here MYSELF

Posted by H.A.M.I.M at 9:08 PM 0 comments
i know i'm nt good enough..
what have i done wrong?
i try to make others happy
did i deserve this..
fine..i know i've been a burden all these while
i will go on my own when the time comes
i will..stay as far as i can..
so that i wont hurt others..
its ok if i was the one get hurt..
i'm used to it..
to the promise that someone will help..
but in the end it will only be me..just me
i've made the decision, i will find the guts to do everythng by myself..
thnx for reminding me..
and sorry for being a burden all ths while..
it will ends soon..

i wish i was not a burden..
i wish i live on my own..

salam

perjalanan mencari cinta

Posted by H.A.M.I.M at 4:03 AM 0 comments
cinta yang kita inginkan ada
cinta yang kita inginkan menjauhkan diri dr kita
cinta yang kita inginkan bukan milik kita
cinta yang kita inginkan hilang

perjalanan yang penuh dgn benda yang xdiduga
segalanya ada tapi adakah ia milik kita
bilakah ia akan menghampiri?
atau adakah ia dekat tapi sebenarnya jauh,,xtergapai
aku letih..aku lesu
kerana mencari yang tidak hadir
menjenguk pd yang xjengah
bermain dgn perasaan..seksa,sungguh..
tapi xmampu menjauhkan diri
kerana keserasian
tp bukan milik ku
dan mungkin xkan jd milikku
ya Allah, bg aku kekuatan
tenangkan perasaan ku

salam

Wednesday, January 6, 2010

kantoii

Posted by H.A.M.I.M at 4:28 PM 0 comments



ye sile besarkan mate anda sume
daku failed!!!
babun tul..mmg pdn muka aku pun
coz memain bc sekali jer..latihan lgsung xwat

parah nk kuar duit for resit test rm35
so anyone nk derma? haha
next week le br leh amek
kalu x da settle da ths week

nasib badan coz mlas sgt..hee
org sume kate senang..mmg senang tp konpiuss
akibat xwat soalan cntoh..hamim2
apela hai hang neh..

xpela pasni jgn tnye nape
daku tdo ngn buku memandu tu! cet!
xpe2..sbr..pdahal pas result daku trus msg org rapat
mencarut xsudah..along dok gelak..mmafla ye bazirkan duit along..hee

weekend ni as planned daku, wan, has, faiz, mun
will go to kak ili's weddg
wah2..akak atyn nk kwin..
kami g reramai since atyn da jmput

dan class archery beta hr JUMAAT
xke hampess tu org xde class on tht day
saje je tau..da r 1st class die dtg 10mnts bfore 6..
hello!! class start at 5 LOL!

aku xtau pe jd kat aku coz dgr die wat fitness test
mekasehla nk test badak cm aku neh!! hahaha

hppy new year everyone!

salam

Friday, January 1, 2010

2010

Posted by H.A.M.I.M at 1:40 AM 0 comments
2009 telah melabuhkan tirainya sejam lbh yg lalu
aku kt bilik n sitting in front of my lappy
i dun bother bout celebrating it
coz tht wont change anythng unless u change urself

mcm2 yg aku lalui sepanjang thun 2009
suka,duka dan lara sbg asam garam kehidupan
yang telah mencorakkan kehidupan seharianku
tanpa pengalaman apelah ertinya hidup yang xberirama

kenangan manis dan pahit silih berganti
mengimbau segala memori membuatkan aku lebih dewasa
yang pastinya ingin aku mulakan segalanya semula untuk 2010
meneruskan ape yg telah aku mulakan dan menamatkan apa yang telah aku sempurnakan

pelayaran kehidupan xpernah berhenti selagi hayat dikandung badan
begitu juga dengan kehidupan aku
sebagai pelajar,anak,adik,kwan...
semakin meningkat umurku,semakin perlu aku pikirkan tanggungjwpku

semoga segala yang indah menantiku dan menemaniku sepanjang 2010
selagi ada nafas, akan aku cuba layari hidup ini
wlaupun aku seorang, xbermakna aku tidak tabah
ada kala putus asa menjenguk di jendela tp Dia ada sentiasa

kebahagiaan xdtg bergolek
kita mesti mencari, dan definisi kebahagiaan berbeza bg setiap individu
aku akan mencari dan melupakan ape yg patut
supaya hidup ini dpat dinikmati dan tidak disia2 kan

semoga kita memperolehi segala yang kita impikan jika diizinkannya

salam
 

RhaPsOdY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal