Wednesday, October 27, 2010

morning breeze

Posted by H.A.M.I.M at 8:29 AM 0 comments
the air never give up
rain will pour anytime
a volcano can spill the larva anytime
death will comes, soon or later

smiles , faceless, motionless
hard times lead to success
agony, sad and anger lingering
joy and tears walking side by side

alone but not that lonely
smiles but not that happy
crying but not that sad
sleeping or dying

Friday, October 22, 2010

an appeal letter a.k.a complaint letter

Posted by H.A.M.I.M at 5:56 PM 0 comments

First of all i want to say you do not have the right to enter my room without permission and as far as i’m concerned during that day nobody was in the room. And for the reason of dirty compartment i do not regard a room full with my own cloths and stuff as dirty room because it was my laundry day and it was my room though. When it comes to issue a compound for students well i shall said i’m impressed but when it comes to stealing cases none action taken as efficient like this. I’m appealing for my right and for your action ENTERING MY ROOM WITHOUT MY PERMISSION. I can accept your reason of dirty compartment if my room was left like that after check-out but in this case it was not and my room was not like that all the time so i do not think this compound is relevant. I only received the compound letter yesterday (22/10/10) though the spot check was done on 14/10/10, and as you know revision and exams will take place next week and this thing is disturbing my schedule.

Sunday, October 17, 2010

wish list

Posted by H.A.M.I.M at 11:16 PM 2 comments
wawawa belum kerja dah ade
xsalah berangan2 kan
hikhik, kasi motivate diri cr kje betul2
tp depend on gaji gak la

antaranya, jeng3! hahahha
hp canggih dlm minda ni nak bb or mane2 yang best t da kje
nak camera hebat
nak ipad kalu perlu
nak handbag mahal
nak travel oversea
nak travel memane bwak family mcam along buat
nak ipod touch
nak kereta
nak KAWIN :) (tgk dlu la ade bf x,setakat ni xde)

*xbanyak pon wish list kite, tapi memerlukan wang yang banyak...jadi saya akan mula mengumpul duit gaji bulan kedua coz bulan pertama saya akan berbelanja lelebih biasenye...hehe...kite merancang Allah tentukan...semoga Dia kabulkan impian saya...aminn

Saturday, October 16, 2010

xtahu nak bagi title ape

Posted by H.A.M.I.M at 4:11 PM 0 comments
xtaula sebenarnye nak regard u as fren ke x
u xde then ade
u senyap then dtg mintak tlg
sometimes sibuk nk together2 ade mase blah cmtu je

mmg ur nature ke cmtu
time susah nk mtk tlg xtnye2 pon i available ke x
time u happy i was nt there nt even diajak n bg reason tah pape (ckp jela terus terang, telling lies buat sy nyampah)
wow..amazing then mengumpat mengata i behind my back dgn org yg i xsuke!

dulu if u ade pape u cerita kt i mcm2
termasukla org yg konon u regard as bff tp u still ngumpat die
wow..again, impressed!!
yet wht to do..chipsmore,jap ade jap xde

jgn ingat i layan u baik maknanye everything was fine n normal
with ur current request, owh my mmg xpyahla u nak expect anythng
ingat dapatla ?
saya lebih suka xde kawan drpd ade yang macam awak

*khas untuk awak dan awak....awak berdua buat saya sedar, kadang2 kite je cuba nak put everythng back in order mmg penat, dan kalau awak cuma baik bila jarang jumpa dan baik masa mintak tolong saya je pon xbest kn hidup nie....xpela, hari ni hari saya, tggulah nnti orang buat awak....awk kata saya cm budak2, awak ingat awak tu dah matang la..i knew u like the way u know urself....secara jujurnya : SAYA KECEWA

Tuesday, October 12, 2010

sile take note

Posted by H.A.M.I.M at 7:55 PM 0 comments
setiap orang ade hal masing2
so silela paham sikit
kalau nk mintak sesuatu sile berhemah
sbb kite mtk org punye masa

jadi kalau de pape boleh x bgtau awal
camla hidup kt cmpus duk dlam bilik je
silela paham, AKU ADE HAL LAIN JGK
jgnla expect last minit info leh jadi cmtu je

pasni jgn lak nak kate aku xcooperatela
apela, saje xnak dtgla
hangin tau x!

Sunday, October 3, 2010

hari mereka

Posted by H.A.M.I.M at 10:47 AM 3 comments



hari ini hari ahad
tetapi bukan hari ahad yg biase
sebab hari ini hari convocation kawan2ku
tahniah semua...

aku pulak yang berdebar lebih nk jmpe dieorg
ape2 pon tahniah kerana hari yang ditunggu dah tiba
aku semangat mandi pagi n mintak uda hantar
pastu p la convest hill beli bunga

3 bunga untuk 3 sahabat aku
hassy, atynn n waneq
yang lain pon kwn2 tp yang ni yang rapat
kalu sume aku beli bunga kayap la i..haha

nak je petik kat entrance tu
kemain nak convo barula dieorg tanam pokok
hahaa...uia selalu cmtu
aku beli sekuntum je utk korg,tu yang termampu

nila bunga nye..
saya bunga ditaman
awak2 sume kumbang tanduk di taman
miahahahaha

tahniah kawan2 :)
 

RhaPsOdY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal