Sunday, October 17, 2010

wish list

Posted by H.A.M.I.M at 11:16 PM
wawawa belum kerja dah ade
xsalah berangan2 kan
hikhik, kasi motivate diri cr kje betul2
tp depend on gaji gak la

antaranya, jeng3! hahahha
hp canggih dlm minda ni nak bb or mane2 yang best t da kje
nak camera hebat
nak ipad kalu perlu
nak handbag mahal
nak travel oversea
nak travel memane bwak family mcam along buat
nak ipod touch
nak kereta
nak KAWIN :) (tgk dlu la ade bf x,setakat ni xde)

*xbanyak pon wish list kite, tapi memerlukan wang yang banyak...jadi saya akan mula mengumpul duit gaji bulan kedua coz bulan pertama saya akan berbelanja lelebih biasenye...hehe...kite merancang Allah tentukan...semoga Dia kabulkan impian saya...aminn

2 comments on "wish list"

wanie sk on October 19, 2010 at 7:34 PM said...

kalo henfon tu mcm akan ada je lg yg lebih canggih...hehe

ktpun nk DSLR!

nk travel gak [bwk kt eh]

semoga Allah makbulkan cita2 siti shamizatulhamim,ameen
^^

H.A.M.I.M on October 20, 2010 at 11:19 AM said...

waneq comel, thnx!!
insyaAllah ade rezeki lebih kite travel same2 ye :)

 

RhaPsOdY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal