Monday, March 29, 2010

L world

Posted by H.A.M.I.M at 5:48 PM 0 comments
bukan lesbo world ok
itu adalah dunia org yg memiliki lesen L
smlm aku br dapat
xilang debar da kena drive
aku sesah kan aje
cm xcye aku leh gerakkan kenderaan
walaupon kancik kire 1st time la aku drive
cikgu wat org takut tau suruh drive tetibe
aku pon layan kn jer
part mati enjin mmg wajib,mase nak gerak kuar simpang...hahahhaa
n yg paling kelakar,aku g berhenti kt tgah jalan
ckgu tnye nape awk berhenti
aku cm ngigau ingat tu junction...hahahaha
lawak ye anda hamim xpernah pgang stereng mmg cmtula
hoisshh debar kalah debaran sehati berdansa...lawak jer
senyum memanjang time drive,siap menyanyi lagu ketika cinta bertasbih ..hahahaha
dan2 ade mase lebih ckgu terus ajar naik bukit...nenong2 aku bwak..hahahhaha

mode : sukee belajar tp susah nk ilang rase debaran sehati berdansa neh! hahaha

Saturday, March 27, 2010

i'm ok!

Posted by H.A.M.I.M at 7:54 PM 3 comments
td cm merajuk ngn mama
mane leh lame2..
family ttp family,syg ttp syg
dala rindu mama pn ckap adik lameeee xlik
hati xsedap oi lelame merajuk, ptg td call homey
ok ilang rindu bual ngn papa n mama
tetibe je aku rase cm xnk keje la 3bulan nk duk kepit ngn mama n papa
hahahhaha..mengong da aku neh
nk exam ni cm homesick lak
selalu gap aku lik,kali ni lesen punye pasal daaa
owh ye esok nntikan cerita selanjutnye ttg lesen
gatai da tgn nak pegang lesel L
hahhaa L br, esok 1st class driving
dgr testimoni dr mudzalipah ckgu aku tomboy
n rock...xkesahla jnji bukan lelaki miang
hahahhaha
owh n aku wat sumthng utk kwn rpat yg nak grad
barisan graduan adalah : hassy, atyynn , waneq

mode : happy dpt bual ngn mama n papa,brla leh study :)

merajuk hati

Posted by H.A.M.I.M at 1:59 PM 0 comments
adik watpe
nape senyap lame na xtelefon
adik merajuk ke
hrni xde kelas ke

harini sbtu, mane de class
now you remember you have a daughter yg masih blaja
i thought u have forgotten me
i thought u have enough with ur son next to u
only then to realize i'm here

biasela mama favouring anak lelaki
lame aku senyap br nak tanye adik merajuk ke
xsemua anak bongsu manja and gedik
and xsemua yg gedik n manja tu anak bongsu
so senang cite aku down sikit..
i'm nt in a good mood

salam

Monday, March 22, 2010

last chapter with hasliza

Posted by H.A.M.I.M at 11:44 AM 0 comments










ye, sblm die grad akhirnye mandi gak sesame
setelah byk kali gagal misi kami
last saturday 20hb kami ke sg tekala
mandi laa manda,spt biase rombongan kak kiah
terdiri drpd hamim,wan,faiz,hasliza
then kami menuju puncak ke putrajaya
berjayalah kami tgk belon udara panas dikala cuaca panas
wlaupn penat tp best...smpi xlarat me n wan nk jalan,sbnrnye aku pling xlarat! haha bdk gemuk!
then meryap2 di alamnda,dinner..kmudian lik la ke holy land..

Tuesday, March 16, 2010

wondermilk

Posted by H.A.M.I.M at 3:14 PM 0 comments






krn dgr cupcake kt wondermilk cm best aku pn g la sane
yg lwaknye nk p tp xtau jln
sbnrnye nk clbrte brthdy wan yg hrtu xsmpat wat pon
tp die gak drive kesane...so xsuprise sgtla..
hahha..cume cun gakla da nyala lilin :)
so after class g la damansara...

as expected..we lost..hahaha

biasela..kmi mmg jenis redah
aku lak ngn mood swing nye da mulela berapi
beliau da diam je coz tau da angin aku
ditmbah lak ngn jam coz da ptg...haiiisshh
at one point aku siap ckp if xde lik jela
last2 wan kate xpela,biar i cr dlu
then da penat kuar masuk lorong
akhirnye...msuk 1lorong alangkah hppy tgk ss21!!!!
hahaha...then pening2 cr shop nye lak...
then jmpe..after beli kmi p cineleisure coz mlas nk redah jam
mkn dlm kete then br g dinner kt ikea :)








Tuesday, March 9, 2010

kerana kasih diri tersisih

Posted by H.A.M.I.M at 4:35 PM 2 comments
itulah ungkapan utk kwn yg tah pape
i xrefer kpd specific tp bak kate org;
sape mkn cili die rase pedas, sape mkn kfc die jilat jari
hahahha
aku xkesah la korg nak cmne pn pasni
aku mmg kwn yg xbaik, xpandai bodek
tp ak xlupe kwn n tlg kwn if mmpu
so pndai2 la korg bwk diri
lalang ditiup angin mengikut, aku xikut sbb berat xleh goyang! hahahha
tp tula sifat aku..aku mmg kdg hangin tp if ak tau kbnrannye then ak xkesah..aku tau ade je yg kwn cite cm org salah pdahal hang salah..
sile siasat pe kite wat...supya xsalahkn org
tp in my case, mmg terang2 la kwn nk lepaskn diri je..
ko da lepas ko lek2 je..
aku xmencarut kalu xde pape, mmg betul kate waneq susah nak train diri jd pemaaf n yg pntg penyabar, i just cant help to hate u guys

mode : da xkuasa

Monday, March 8, 2010

monday 8 march 2010

Posted by H.A.M.I.M at 9:54 PM 0 comments
ye tepat pd tarikh itu kmi kena pre-reg mahallah
mcm2 msalah dtg
dr mlm smpi ke mlm esoknye aku still xleh regster
tepat 12 mlm aku try log in
tp cm haram xleh pilih blok n level
esok aku pn g la pg2 ngn membe ke office
akak office pn xtau nk wat cmne
sudah2 die call itd n kate wat after 10
aku pn wat smpi ke bilek org
xleh jgk! ak sbr!
kul 11 nak p class ade presenttn
kwn yg sorg kate kwn nye kate system ok after 11
mane dan nye
aku sbr lg...after ling app aku pn p lab hs
xleh jgk..sbr lg!
after 2 dlm 3 lbh aku g offce bersame 2 ag membe
akak tercinta kate, xleh watpe sbb yg problem sape xmek sem3
and plss keep on trying bebeh, if xleh dtg wat manually
aku sbr lg!
aku pn lik ngn kekecewaan dan menangis krn tension ngn problem yg akan aku uraikn dibwh
tertdo bgun terngat esk nk present romantic tp xbrape prepare
so aku pn p la atas cafe sesorg online
bukak fb tgkla mcm2 status,bdk ict pon bengang dgn kekhinziran system itu
aku pn tergerak la nak bukak n try
leh n ade blok, leh pilih..aku pn excited call si teman yg aku ingat kn xdpt lg regstr bilek
smpi terputus2 call 2,3 kali
dgn tanpa rasa bersalahnye die kate : "td ptg kite suruh SI KIAH (bkn name sbnr) watkn if dpt..so kite da dpt bilek..
SY UCAPKAN BRAVO PAK TAM NGN CARA ANDA MELUPAKAN KWN YG SUSAH2 TLG ANDA X P CLASS UNTUK TRY REGSTER!!!
Allah nak tahan aku dr mencarut, credit pon hbs..menitis air mata ku yg rock ini..ingatkn pas nangis ptg td i'm cool..hati manusia yg bernama perempuan
WALAUPN AKU KASAR TP HATI AKU MASIH ADE BAU WANGI LG KO TAU X!!
last2 krn excited nk tlg kwn n aku terlupe aku lum select n mula2 nk kt level 2 n itu bilek yg tggl n kwn yg hebat tu punye bilek..aku pn search level 3..da dpt, XLEH CLICK CONFORM!!!
aku da ilang sbr, ngn krdt yg xde n kwn yg hebat!
last2 aku msg ngn kredit 3sen celcm kat wan mintak die tlg wat
internet die lembap, aku sbr lg!
ALHAMDULILLAH aku dpt bilek F3.6 (a)
dan sekrg kite beralih kpd nape aku ngis tensen smpi tertdo ptg td...aku da siapkn sbjct nk presnt pg td n bile cmpile nk print aku cek kwn yg hebat td main copy je dr tenet tnpa cek poem tu salah..HEBAT! n stahu aku, keje sume bincang n aku yg type, die gak kate da type separuh, tup2 pas print ade satu benda xde n bfore present aku tgk satu benda nie salah...aku tnye die, die leh reply : KMU XCHECK EH? wtf ! aku da tlg wat sume n bg ko plih n ko plih part senang explain xterime kasih pn tnye aku cmtu, pastu wat muka,..TERIMA KASIH!

kwn2 tlg cerita kn kpd aku,ape yg aku harus wat?? mencarut da puas..aku jenis xckp sgt ble mrh tp bile aku xtegur ko,jgn tnye nape..DUNIA MMG NAK KIAMAT KRN PERANGAI MANUSIA CM LAHANAT...maaf, aku xrefer general tp pd yg wat aku cmni n previous post ttg kwn yg ngaku baik tp prgai cm haram jadah..maaf aku mmg mencarut...
adalah bernas tindakan aku mengambil bilek lain supaya aku xhangin ngn org yg pernah dkt ngn aku...

aku dlu jenis selfish yg amat, tp i learn to control it...tp disini, situasi membuatkan aku berkata pd diriku : "PASNI KO JGN HARAP AKU NK TLG PAPE OR KESIANKN SESAPE..I MEAN SESIAPE!!"

kdg ko sombong takat pointer lbh 0.1 dr aku, aku lek je..tp AT LEAST AKU TAU ED HARDY TU BERIBU HRGA TSHRTNYE..BUKAN CM KO XAMEK TAU SEKELILING TP STILL RASE like fr example " i'm cool n good"...
mode : lapar xmkn ag n hangin tahap gaban! salam :)

Saturday, March 6, 2010

rumit-ramat roommate ku

Posted by H.A.M.I.M at 7:08 PM 1 comments
kesah si kucing stalker sgt glmer
haha..kt fb smpi ke blog
hai hasliza n sai punye pasal
kdg kesian kt kucing tu tp klu kite xmkn nk bg ape
die lari sbb cafe da bankrupt
cafe hafsa da tutup..ye, sbb xlaku
syukur skrg minah korea da sopan santun
mekaseh beta ucapkan atas timbang rase anda..hahaha

Thursday, March 4, 2010

tired..n sick of the drama..

Posted by H.A.M.I.M at 8:35 AM 0 comments
xlaratla layan korg
ye korg
yg knon cm kwn
tp dtg n blah cmtu je
susah or sdh terhegeh2
senang sgt lupe dr
org kate xde kwn sunyi
tp aku rase lg bgus xde yg rapat
sbb bile kite hrgai die, die wat taik
ade yg cm mntk penampr kdg
kt luar org tgk sume cm ok je
pdahal aku je yg tau ko cmne
ko rase ko ok ko dtg klu ko xwat perangai
u think u r cool? but i think u'r fool
sorry to say, ngn perangai cmtu aku xheran k
n da mlas nk lyan
the fact tht this smester nk hbs kdg wat aku happy
sbb xdela yg annoying n pretending!
once u da wat perangai i nyampah tau
so plss pastu jgn nk wat cm xbersalah
aku layan for the sake of kesian or etc
n issue bout kwn tikam kwn
kwn jaja cite kwn aku rase da basi
tp mmg aku rase useless ko ngaku kwn
sedangkn ko sendiri cite pasal die
apekah?
cmtu ke semua org ckp kt aku we need frens?
aku xperlu kwn muke2 cmtu..
ko ngn perangai ko leh blah..phm?
mmg rate2 cmtula..knon best fren
xde nye..xwujud pon
yg ade cume HIPOKRIT
bile nk mtk tlg baik je
ade kwn ko ko lupe org yg tlg ko
mmg TERBAIK la korg!

Monday, March 1, 2010

rahsia rindu

Posted by H.A.M.I.M at 12:36 AM 0 comments
merindui tanpa ketahuan
menyedihkan

mencintai tanpa ketahuan
menyedihkan

kesedihan, kekecewaan..bebanan
yang xtertanggung dek manusia biasa

percaturan hidup sentiasa menguji
tapi tak bisa dipikul

kerinduan menjengah setiap hari
seperti setianya matahari & bulan diatas

kepastian, kesangsian silih berganti
menjenguk dikala hati buntu

cinta & rindu yang sendirian
xpernah lelah menemani diri

harapan yang xpasti
xpernah menyerah diri

tangisan yang sunyi & sepi
mengintai dimalam hari

air mata rindu
tak pernah lelah
seperti dirinya
xpernah jemu
walau sedih
walau sakit hatinya
 

RhaPsOdY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal