Monday, March 8, 2010

monday 8 march 2010

Posted by H.A.M.I.M at 9:54 PM
ye tepat pd tarikh itu kmi kena pre-reg mahallah
mcm2 msalah dtg
dr mlm smpi ke mlm esoknye aku still xleh regster
tepat 12 mlm aku try log in
tp cm haram xleh pilih blok n level
esok aku pn g la pg2 ngn membe ke office
akak office pn xtau nk wat cmne
sudah2 die call itd n kate wat after 10
aku pn wat smpi ke bilek org
xleh jgk! ak sbr!
kul 11 nak p class ade presenttn
kwn yg sorg kate kwn nye kate system ok after 11
mane dan nye
aku sbr lg...after ling app aku pn p lab hs
xleh jgk..sbr lg!
after 2 dlm 3 lbh aku g offce bersame 2 ag membe
akak tercinta kate, xleh watpe sbb yg problem sape xmek sem3
and plss keep on trying bebeh, if xleh dtg wat manually
aku sbr lg!
aku pn lik ngn kekecewaan dan menangis krn tension ngn problem yg akan aku uraikn dibwh
tertdo bgun terngat esk nk present romantic tp xbrape prepare
so aku pn p la atas cafe sesorg online
bukak fb tgkla mcm2 status,bdk ict pon bengang dgn kekhinziran system itu
aku pn tergerak la nak bukak n try
leh n ade blok, leh pilih..aku pn excited call si teman yg aku ingat kn xdpt lg regstr bilek
smpi terputus2 call 2,3 kali
dgn tanpa rasa bersalahnye die kate : "td ptg kite suruh SI KIAH (bkn name sbnr) watkn if dpt..so kite da dpt bilek..
SY UCAPKAN BRAVO PAK TAM NGN CARA ANDA MELUPAKAN KWN YG SUSAH2 TLG ANDA X P CLASS UNTUK TRY REGSTER!!!
Allah nak tahan aku dr mencarut, credit pon hbs..menitis air mata ku yg rock ini..ingatkn pas nangis ptg td i'm cool..hati manusia yg bernama perempuan
WALAUPN AKU KASAR TP HATI AKU MASIH ADE BAU WANGI LG KO TAU X!!
last2 krn excited nk tlg kwn n aku terlupe aku lum select n mula2 nk kt level 2 n itu bilek yg tggl n kwn yg hebat tu punye bilek..aku pn search level 3..da dpt, XLEH CLICK CONFORM!!!
aku da ilang sbr, ngn krdt yg xde n kwn yg hebat!
last2 aku msg ngn kredit 3sen celcm kat wan mintak die tlg wat
internet die lembap, aku sbr lg!
ALHAMDULILLAH aku dpt bilek F3.6 (a)
dan sekrg kite beralih kpd nape aku ngis tensen smpi tertdo ptg td...aku da siapkn sbjct nk presnt pg td n bile cmpile nk print aku cek kwn yg hebat td main copy je dr tenet tnpa cek poem tu salah..HEBAT! n stahu aku, keje sume bincang n aku yg type, die gak kate da type separuh, tup2 pas print ade satu benda xde n bfore present aku tgk satu benda nie salah...aku tnye die, die leh reply : KMU XCHECK EH? wtf ! aku da tlg wat sume n bg ko plih n ko plih part senang explain xterime kasih pn tnye aku cmtu, pastu wat muka,..TERIMA KASIH!

kwn2 tlg cerita kn kpd aku,ape yg aku harus wat?? mencarut da puas..aku jenis xckp sgt ble mrh tp bile aku xtegur ko,jgn tnye nape..DUNIA MMG NAK KIAMAT KRN PERANGAI MANUSIA CM LAHANAT...maaf, aku xrefer general tp pd yg wat aku cmni n previous post ttg kwn yg ngaku baik tp prgai cm haram jadah..maaf aku mmg mencarut...
adalah bernas tindakan aku mengambil bilek lain supaya aku xhangin ngn org yg pernah dkt ngn aku...

aku dlu jenis selfish yg amat, tp i learn to control it...tp disini, situasi membuatkan aku berkata pd diriku : "PASNI KO JGN HARAP AKU NK TLG PAPE OR KESIANKN SESAPE..I MEAN SESIAPE!!"

kdg ko sombong takat pointer lbh 0.1 dr aku, aku lek je..tp AT LEAST AKU TAU ED HARDY TU BERIBU HRGA TSHRTNYE..BUKAN CM KO XAMEK TAU SEKELILING TP STILL RASE like fr example " i'm cool n good"...
mode : lapar xmkn ag n hangin tahap gaban! salam :)

0 comments on "monday 8 march 2010"

 

RhaPsOdY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal