Saturday, October 16, 2010

xtahu nak bagi title ape

Posted by H.A.M.I.M at 4:11 PM
xtaula sebenarnye nak regard u as fren ke x
u xde then ade
u senyap then dtg mintak tlg
sometimes sibuk nk together2 ade mase blah cmtu je

mmg ur nature ke cmtu
time susah nk mtk tlg xtnye2 pon i available ke x
time u happy i was nt there nt even diajak n bg reason tah pape (ckp jela terus terang, telling lies buat sy nyampah)
wow..amazing then mengumpat mengata i behind my back dgn org yg i xsuke!

dulu if u ade pape u cerita kt i mcm2
termasukla org yg konon u regard as bff tp u still ngumpat die
wow..again, impressed!!
yet wht to do..chipsmore,jap ade jap xde

jgn ingat i layan u baik maknanye everything was fine n normal
with ur current request, owh my mmg xpyahla u nak expect anythng
ingat dapatla ?
saya lebih suka xde kawan drpd ade yang macam awak

*khas untuk awak dan awak....awak berdua buat saya sedar, kadang2 kite je cuba nak put everythng back in order mmg penat, dan kalau awak cuma baik bila jarang jumpa dan baik masa mintak tolong saya je pon xbest kn hidup nie....xpela, hari ni hari saya, tggulah nnti orang buat awak....awk kata saya cm budak2, awak ingat awak tu dah matang la..i knew u like the way u know urself....secara jujurnya : SAYA KECEWA

0 comments on "xtahu nak bagi title ape"

 

RhaPsOdY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal