Monday, January 25, 2010

34 games in 3 days

Posted by H.A.M.I.M at 10:44 AM
ye record yg xpernah aku wat!
tp last 3 days aku di melaka kami kena main 34 games
apekah..xde trainng bfore tu
tup2, dtg nah ko 6 games pg 6 lg ptg..
hr pertama steady ag..
hr kedua da xlarat..
then hr ketiga aku happyla xmsuk masters coz penat tu..
tetibe urusetia dtg..M2P, main skrg..
nk nangis ko..cz ade yg trik diri..
apela..aku lak tetibe..
aku pun sesah jela saki-baki 10 games..
serius aku xpernah rase penat cmni n sakit pn satu hal..
tp kenangan manis la untuk diri aku sendiri
sbbnye aku lme xtrainng tp..
tp aku dpt score yg aku idamkn iaitu 209 n 213..
lame sgt rase aku xcecah 200 tu..
alhamdulillah..wlaupun xmenang, aku still chill ngn my mates
kmi bertiga je...gurlss..tp trip ni sgt best coz xpressure n gelak je
k la, aku nk lik nie...khamis kena lik sini coz trainng loorr
next week tourney di kulai jaya for masum..hohohohoho

0 comments on "34 games in 3 days"

 

RhaPsOdY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal