Tuesday, December 1, 2009

beowulf yg tah pape n etc

Posted by H.A.M.I.M at 3:30 PM
hello..lame rase x blogging..ni aku br smpi td dr umah utk trainng ptg neh..mama ku yg sorg suke wat suprise last mnit..org da cun pack brg die bg 1beg plastik mkanan..mama mama..hahahaa..aku mmg kuat mkn n die tau sgt perut aku..dek kepenatan yg amat aku td naik cab dr masjid jamek n kenala RM21.40..cm haram..xpela aku xlarat ngn si pinky ag..aku lik trus excited bukak lappy cek cam..pelik n risau tgk mid term amlit yg nyawa2 ikan n lg la seram tgk quiz beowulf xde..cek email mdm reply kate aku lmbat n die xjmpe pon paper aku n sudahnye xde markah aku..kak mei lek je post midterm's mark pas exam final nape die leh kate aku lmbt..nway, nk ngamuk pun xguna ngn org cmtu..mekasehla mdm..Allah je balas..aku jugak yg die kate salah..xpela aku terima..kang aku ckp lebih kate kuang ajar lak..tp mmg xptt la kan..kdg2 aku kecewa ngn sikap dieorg neh! aku penat tp kena la g trainng memandangkan score yg xmolek smpi papa pun geleng kepale..haiisshh penat ngeluh...tengokkan jela result esok..

mode : emo

salam..

0 comments on "beowulf yg tah pape n etc"

 

RhaPsOdY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal