Wednesday, November 3, 2010

excited, berdebar

Posted by H.A.M.I.M at 4:17 PM
ye itulah perasaan saya
sampai cam lupa lak pada test final
teruja coz ni first time dapat feedback
tapi debar coz kena amek test

seronokla dapat pengalaman cmni
tapi yela kan, tkut xmemenuhi kehendak
ye saye seronok, t da kena reject br tau kau mim!
saya xhebat la g interbiu berlambak2, ni baru nak rase..haha

gini kak ton, kak nab n kak kiah
korang mesti tertanya2, ape jugakla budak mok neh..ahaa
saya apply kat jobstreet la jadi editor oxford fajar
tapi nun kt shah alam

akak tu call, betul2 pas aku bangun tido n angkat kain
hehee...die nak suruh amek test
katenye pas sampi ikut direction die bagi, call je die amek
baik kan..kau tunggula time aku kena test...jangan nk sengeh sgt mim! haha

*Alhamdulillah, saya xexpect lelebih tapi sekurang2 nye Allah s.w.t dengar doa saya...terima kasih xterhingga kepada-Nya

2 comments on "excited, berdebar"

Sugar2Spice on November 3, 2010 at 8:56 PM said...

wahhhh amim!!

all the best!!!

Allah yubarik fih =)

H.A.M.I.M on November 4, 2010 at 6:21 PM said...

thnx!!!

 

RhaPsOdY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal