Friday, November 12, 2010

nak mencari bukan mudah

Posted by H.A.M.I.M at 12:19 PM
senang je orang cakap, kahwin la
amboi kau ingat boleh beli sekilo 10hengget?
ingat dapat, payah wooo
lagi2 yang perangai cam aku neh

hai apela nasib, baru nak berkawan awak lak berperangai
baru nak kenal lebih, bercanggah pulak pendapat
nak berkawan nak dilayan tapi xnak relationship
siap boleh lagi kawan ngan org lain jugak

aku xkesah sangat yela tp sape xnak teman
tapi aku memilih, tp bukan ape pon
cume nak yang serasi, yang boleh diharap
bukan yang cam budak2 sgt, or skema...akak ganasla!

tapi aku pon satu, kdg cpt suka kadang cepat rimas
macam2 la kau, hengat kau diva!
ape kau sibuk! haaa tu jawapan aku kat org yg bg statement diatas
aku yang nak kawan sukati akula, lain org lain taste!

pesanan : carilah, pilihla supaya xmenysesal kalau da tersalah xboleh patah balik..soal kahwin bukan tuk sehari dua tapi nak kongsi idup selamanya insyaAllah..kalau couple xsuka boleh break, da kahwin xkan nak cerai pulak..

pesanan untuk diri : ade kat luar sane mungkin belum masanya, sabar ye..teruskan berusaha dan doa

mode : merawang jap mase break study cct

1 comments on "nak mencari bukan mudah"

wanie sk on November 12, 2010 at 12:36 PM said...
This comment has been removed by the author.
 

RhaPsOdY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal