Wednesday, November 18, 2009

mengamuk ?

Posted by H.A.M.I.M at 7:10 PM
mcm mengamuk gak r aku hari ni je 3 entries kt blog..pdahal sblm ni malas tulis pape..

motifnye : sy sedang berapi2 skrg ni krn br sebentar td sy sdang berbual ngn along my rumate yg tersgtla korean tu dtg tnye...

si korean : amim awk turun kul bp?

amim : tahla..xtau lg..np (padahal tau da si pemalas xnk turun)

si korean : kalu awk nk turun beli mknan bgtau tau..

amim : k.. n mengangguk tanda xkuasa..

ko mmg malas ek..aku plak xsuke org malas cm ko..sekali sekala xpe tp ko ni cm aku xde exam esk n ko je bz study smpi xleh turun pkai kaki ko sendiri beli mknan...ko exam ptg kot kecoh lebih..aku esok pg 9a.m tau! apela masalah ko ye pompuan..

aku tipu sunat xpe kn..coz beta xkuasa k nyah! ni la yg aku wat kat org pemalas..wtf ko punye perut ko malas nk g beli? ade jgk manusia cmni..

ayat diva : aku nk study kt bilek kwn..pdahal beli mknan n mkn kt tmpat lain..ahahahaha *gelak jahat*

aku xbaik kn wat cmni tp tuhan je tau cmne tahap malas die..she can sit in the room facebooking n sometimes reading her notes without going out frm room to even take her bath n eat..then asking others to buy food for her..byk cantik muka hang..org lain leh r layan kerenah ko..hamim nk layan? haha jgnla wat lawak..kalu aku rajin je..

sekian..mood status : bengang!

salam..

0 comments on "mengamuk ?"

 

RhaPsOdY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal