Thursday, November 19, 2009

Terpeleot..

Posted by H.A.M.I.M at 11:08 AM
Ye sy terpeleot mase nk p exam..wat kn hati sy xtenteram..terus teringat dulu pernah bengkak gara2 terpeleot cmni gak..

Motif terpeleot : adakah kaki akan ok utk trainng esk? Dan seterusnya..?
nnti bengkak x?
apekah petanda exam susah?

Ye mase jwp exam da mule rase xselesa kt kaki..da la sejuk kt banquet tu..n begitu juga sejuk beku nye soalan yg di beri..

Kemain bg hint suruh bc ape..dan2 kuar menatang lain..apekah?

Xcam susah lak kan..aku redha n xkuasa dah lalu hentam sajela labu..

Mengenangkan ni last paper aku redah je r..kaki td lik da kebas jer..

Dan yg tbb, aku g exam jln lalu kot engine building, lek je smbil dgr lagu n belek notes..tetibe sis depan aku sengih toleh kt aku..aku terkejut ok ade anjing sebelah aku je, lepak tdo..warna itam n sehat walafiat..aku terpakse control confident n lalu dgn tenang..rase nk lari..nsib baik die cm mamai tdo..

N aku yg hebat ni lupe kn die krn terlalu kuciwa ngn paper td lalu pulang ikut jln yg same...dpn aku agak jarak ade 3 students n aku terase ade benda belah kanan aku..ye mama anjing diatas tanah yg cm curam ket tu tgk student td...aku jln xpandang die..

Patutla die pandang dieorg upenye die ade baby 3 ekor yg itam cm die gak...comel die bunyi cm baby kucing..klu kucing leh gak aku mek pic...ni anjing kang kalu da kena kejar n gigit br berakal...trus ilang sakit kaki berlari...haha

Status emosi : lega exam da hbs tp terpikirkn ape jd kt kaki?

Salam...

1 comments on "Terpeleot.."

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]microsoft office student edition discount, [url=http://firgonbares.net/]adobe photoshop cs4 mac serial numbers[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] price list of softwares smart store software
desktop software canada [url=http://firgonbares.net/]collegiate software best prices[/url] selling free software
[url=http://firgonbares.net/]crack for adobe photoshop cs4 extended student[/url] software sales canada
[url=http://firgonbares.net/]microsoft productivity software[/url] free acdsee classic
shop software canada [url=http://firgonbares.net/]adobe creative suite 3 design premium student discounts[/b]

 

RhaPsOdY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal